Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring hos Sydhavsrengøring

Hos Sydhavsrengøring tilbyder vi professionel og grundig erhvervsrengøring på Lolland/Falster og omegn. Hvis I vil have et rent arbejdsmiljø og et godt indeklima, så kontakt os i dag. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en kort- eller langsigtet aftale om erhvervsrengøring.

Få et tilbud


  Professionel erhvervsrengøring på Lolland & Falster

  Som kunde er du altid i centrum hos Sydhavsrengøring. Vi sørger altid for at udføre et tilfredsstillende arbejde som lever op til vores egne høje krav, såvel som dine. Vi efterlader din virksomhed eller arbejdsplads fuldstændig pletfri, når du skal bruge rengøring på Lolland & Falster.

  Vi sørger selv for at medbringe udstyr og rengøringsartikler. Som noget helt unikt bruger vi udelukkende svane- og miljømærkede rengøringsmidler. Du undgår dermed skadelige kemikalier og unødvendig brug af parfume i din virksomhed og er samtidig med til at passe på miljøet.

  Vores løsninger inden for erhvervsrengøring er meget fleksible, til fordel for din virksomhed. Vi ved at mange virksomheder har travlt i hverdagen, og vores rengøringsservice skulle gerne være en aflastning frem for en belastning. Vi går derfor meget op i at forventningsafstemme med dig, før vi påbegynder vores samarbejde.

  Det kunne eksempelvis være, at i har præferencer for rengøringstidspunkter, hyppighed eller lignende. Gennem en god dialog skaber vi det bedste grundlag for samarbejdet.

  Fast rengøringsaftale til erhverv

  Vi tilbyder professionelle løsninger til erhvervsrengøring. Vi indgår en fast rengøringsaftale og tilpasser dem med udgangspunkt i din virksomheds behov.

  Grundig, professionel og hyppig rengøring er ekstremt vigtigt for et sundt indeklima. Og vi ved, at et sundt indeklima er alfa og omega for et godt arbejdsmiljø og god medarbejdereffektivitet.

  Når der er rene omgivelser og lækkert indeklima, føler medarbejderne sig tilpasse, motiverede og engagerede i deres arbejde.

  Med en fast samarbejdsaftale om professionel erhvervsrengøring kan du skabe rammerne for en effektiv og behagelig arbejdsplads. Hvis du synes det lyder interessant, så kontakt os endelig, og så finder vi en løsning der passer din virksomhed.

  Vi tilbyder

  Hos Sydhavsrengøring leverer vi prof. rengøring på Lolland & Falster til erhverv.

  Vi tilbyder bl.a. rengøring af følgende:

  Derudover tilbyder vi os selv som underleverandør af rengøring.

  Fast rengøringsaftale til erhverv

  Vi tilbyder professionelle løsninger til erhvervsrengøring. Vi indgår en fast rengøringsaftale og tilpasser dem med udgangspunkt i din virksomheds behov.

  Grundig, professionel og hyppig rengøring er ekstremt vigtigt for et sundt indeklima. Og vi ved, at et sundt indeklima er alfa og omega for et godt arbejdsmiljø og god medarbejdereffektivitet. Når der er rene omgivelser og lækkert indeklima, føler medarbejderne sig tilpasse, motiverede og engagerede i deres arbejde.

  Med en fast samarbejdsaftale om professionel erhvervsrengøring kan du skabe rammerne for en effektiv og behagelig arbejdsplads. Hvis du synes det lyder interessant, så kontakt os endelig, og så finder vi en løsning der passer din virksomhed. 

  Effektiv og grundig kontorrengøring

  Som udbyder af erhvervsrengøring tilbyder vi også kontor rengøring på Sydsjælland, herunder Lolland og Falster. Uanset om du vil have os til at stå for rengøring af en hel virksomhedsbygning, eller du arbejder i et kontorfællesskab og ønsker rengøring her, så kan vi hjælpe dig med at holde omgivelserne rene og imødekommende.

  Vi indgår både aftaler om kontorrengøring for hele kontorfællesskaber eller for de enkelte lokaler, som din virksomhed råder over. Lad os stå for din kontorrengøring, hvis du vil møde ind til et rent og flot kontor, som er med til at give dig et lækkert indeklima.  

  Pålidelig erhvervsrengøring med fokus på kvalitet

  Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til erhvervsrengøring, og vi har altid fokus på kvalitet, service og fleksibilitet. Vi laver gerne en fast aftale, men vi er altid fleksible, og derfor tilpasser vi os, til jeres dagligdag, således at jeres virksomhed altid fremstår ren og pæn. Vi tager med andre ord både styring og ansvar i vores rengøringsfirma.

  Hvis I har brug for flere informationer om, hvad vi helt præcist kan tilbyde jer inden for de forskellige områder af erhvervsrengøring, eller hvem vi egentlig er, så skal I være velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sydhavsren.dk eller ring til os på tlf. 40 70 70 33.

  Pålidelig erhvervsrengøring er vigtigt. Ikke blot for dine medarbejderes trivsel, men også for at sikre din virksomheds renommé over for kunder og samarbejdspartnere.

  Rengøring betyder mere, end de fleste går rundt og tror – specielt i erhvervsbranchen. Så længe alle lokaler er rene og pæne, er det jo heller ikke noget, folk lægger mærke til. Dette ændrer sig dog den dag, hvor rengøringen mangler – eller ikke er gjort ordentlig

  Få et tilbud


   Pris på erhvervsrengøring

   Vi har ikke en fast pris på erhvervsrengøring. Det har vi ikke fordi prisen vil variere, alt efter omfanget af det areal, der skal rengøres, hvor meget, der skal gøres og hyppigheden af rengøringen. Uanset hvad garanterer vi dog altid en upåklagelig rengøring og en skinnende ren arbejdsplads.

   Vores priser på erhvervsrengøring er ganske fair, og med en fast aftale om rengøring i din virksomhed på Sydsjælland, kan vi med sikkerhed finde en løsning der imødekommer din virksomheds behov.

   Hvis du ønsker erhvervsrengøring til en god pris, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, når vi ved lidt mere om, hvad du har brug for.

   Miljøvenlig erhvervsrengøring

   Hyppig og grundig rengøring er essentielt for et sundt indeklima, og et sundt indeklima er desuden godt for virksomhedens medarbejdere, deres velvære og effektivitet. Men hos Sydhavsrengøring tror vi på, at et rene og sunde arbejdsomgivelser ikke skal komme på bekostning af miljøet. Derfor bruger vi udelukkende Svane- og miljømærkede rengøringsmidler. Det er både skånsomt for miljøet såvel som de mennesker, der har sin daglige gang i virksomhedens lokaler.

   Med os som din rengørings partner på Lolland & Falster, bliver dine medarbejdere ikke udsat for unødig kemi. Men bare rolig, for miljøvenlige rengøringsmidler har ikke noget at sige for effektiviteten. Vi lover et tilfredsstillende resultat, hver gang, og lokaler der stadig dufter friskt og indbydende. 

   Vores brug af Svane- og miljømærkede rengøringsmidler, kommer også jeres virksomhed til gode på andre måder. Det er nemlig et godt look at bruge en rengøringsservice, der går op i miljøet, og det er eventuelt noget I kan drage nytte af i jeres CSR-rapport eller markedsføring.

   Smartphone - mock up

   Følg med på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

   Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

   Derudover tilbyder vi også os selv som underleverandør af rengøring.