Privatrengøring

Hos Sydhavsrengøring ser vi det som en tillidssag at gøre rent i dit private hjem. Som kunde skal du kunne stole på, at vi sørger for grundig privatrengøring og samtidig passer godt på dine ejendele.

Indhent et tilbud her


  Tjekliste

  Rengøringspakker

  Hos os skal du ikke være låst fast af foskellige “Rengøringspakker” således at du også kan bruge os til at supplere den rengøring som du selv foretager i dit hjem.

  Vi bestræber os altid på at have en fleksibel tilgang og lytter derfor til dine ønsker hvorefter vi i fællesskab laver en rengøringsplan/ tjekliste dette for at dokumentere de aftaler vi har indgået og for at vi kan holde styr på ting som ikke ønskes ordnet ved hvert besøg om det er 1 time månedligt eller 20 spiller ingen rolle Vi tilrettelægger en rengøring helt efter kundens ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet

  Vi vil have lolland & falsters gladeste kunder!

  Så leder du efter tillidsfuld og grundig rengøring til dit hjem, så kontakt os allerede i dag.

  Foruden alm rengøring tilbyder vi også:

  Ved valg af rengøringsfirma,
  bør du især lægge vægt på:

  Få et tilbud


   Servicefradrag til private 2021

   Kæmpe stigning i fradrag for rengøring

   Privatpersoner har længe kunne få glæde af håndværkerfradrag og servicefradrag i forbindelse med bl.a. rengøring, vinduespolering, havearbejde, istandsættelse og børnepasning.

   Hidtil har servicefradraget ligget på 6.200 kr årligt pr person og håndværkerfradraget på 12.500 kr pr person i husstanden, men i 2021 er begge fradrag steget markant. Den absolut største stigning ses dog for servicefradraget, hvilket betyder at du som privatperson nu kan få et væsentligt større fradrag for rengøring udført i dit private hjem.

   I forlængelse af coronakrisen, har regeringen med finansloven for 2021 vedtaget en stor forhøjelse af både servicefradraget og håndværkerfradraget. I alt er der blevet afsat 340 millioner kroner til finansiering af de nye høje fradrag. Hensigten med forøgelsen af fradragene er, at hjælpe en hårdt presset servicebranche med at sikre et højt beskæftigelsesniveau, samt at accelerere den grønne omstilling.

   Det nye servicefradrag er i 2021 blevet firdoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

   Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr (27% af 12.400 kr). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr (35% af 50.000 kr).

   Husk at du kan bruge dit servicefradrag når du køber private rengøringsydelser hos Sydhavsrengøring.

   Sådan indberetter du dit fradrag for rengøring til SKAT

   1. Gå til skat.dk for at indberette dine rengøringsudgifter

   2. Gå til Fradrag > Håndværkerfradrag (Servicefradrag) > Fra 2018 og frem

   3. Følg vejledningen og udfyld alle de påkrævede felter

   4. Beløbet overføres herefter til din årsopgørelse

   Hvis fradraget skal fordeles mellem flere personer i husstanden, så skal I huske at hver person skal indberette sin del af udgiften til rengøringsarbejdet.

   Har du fået udført arbejdet i 2021, så skal betalingen falde senest to måneder efter årsskiftet og indberetning skal ske senest 1. september i det efterfølgende år.

   Du kan læse meget mere om det nye høje servicefradrag for 2021 på Skat’s hjemmeside.

   Følg med på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

   Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: